Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van gastouder 't Appeltje

Mijn naam is Sabine Appeldoorn en ik ben getrouwd met Jeroen. Samen hebben wij één zoon, hij is geboren in 2010. We wonen in de Dreven (wijk de Maten) in een rustige en kindvriendelijke straat. Voor ons huis hebben we een speeltuintje, de kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Ik ben ook graag buiten met de kinderen, naast spelen in de speeltuin gaan we ook wel eens op stap. We gaan bijvoorbeeld naar de winkel, naar de kinderboerderij, naar de waterspeelplaats en nog veel meer.

Voordat ik als gastouder ben gaan werken heb ik meerdere jaren in op een kinderdagverblijf gewerkt, hierdoor ben ik in het bezit van mijn SPW-4 diploma. Daarnaast heb ik een certificaat specialisatie kinderopvang. Als gastouder heb je een diploma EHBO voor kinderen nodig, deze heb ik en ik volg ieder jaar een herhalingscursus. Sinds 2011 opgenomen in het landelijk register kinderopvang (LRK).

Zelf ben ik iemand die houd van orde en structuur en dit bied ik de kinderen ook. We hebben een vast dagritme, uiteraard komt het wel eens voor dat we daar van afwijken. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind de ruimte krijgt om zich te kunnen ontwikkelen op zijn/haar manier en eigen tempo. Ieder kind is tenslotte UNIEK!

De GGD Apeldoorn en de gastouderbureaus komen geregeld bij ons langs voor controle en de risico inventarisatie. Ik voldoe aan alle eisen om gastouder te mogen zijn, maar daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er altijd een huiselijke sfeer is.

Bij ons in huis wordt nooit gerookt!

Landelijk Register Kinderopvang

Pedagogisch Werkplan 't Appeltje